توصیههای بهداشتی درباره خرید گوشت
مدیرکل دامپزشکی مازندران : گوشت باید دارای ظاهری سالم و رنگ و بوی طبیعی داشته باشد. سیدحسین رضوانی با بیان اینکه کارشناسان وبازرسان بهداشتی اداره کل دامپزشکی مازندران با بازدیدهای ادواری خود در سطح شهرستانها بر روند عرضه بهداشتی گوشت و مواد پروتئینی نظارت میکنند گفت: برخی افراد سودجو با عرضه گوشتهای بی کیفیت و
مدیرکل دامپزشکی مازندران : گوشت باید دارای ظاهری سالم و رنگ و بوی طبیعی داشته باشد.
سیدحسین رضوانی با بیان اینکه کارشناسان وبازرسان بهداشتی اداره کل دامپزشکی مازندران با بازدیدهای ادواری خود در سطح شهرستانها بر روند عرضه بهداشتی گوشت و مواد پروتئینی نظارت میکنند گفت: برخی افراد سودجو با عرضه گوشتهای بی کیفیت و با قیمت خیلی پائین اقدام به عرضه گوشت می کنند و موجب تهدیدی جدی برای سلامت جامعه می شود.
مدیرکل دامپزشکی مازندران، رنگ طبیعی گوشت ، نداشتن بوی نامطبوع و تعفن از لاشه، دارا بودن برچسب تگ و مشخصات که اطلاعاتی مانند درج تاریخ کشتار، انقضای گوشت و ممهور بودن لاشه به مهر بهداشتی دامپزشکی را از جمله علائم سالم بودن گوشت عنوان تاکید کرد: لاشه دام در محل قصابی باید در یخچال نگهداری شود و قرار دادن آن در محیط باز ممنوع و با متخلفان برخورد قانونی لازم می شود .
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0