تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۰
کد خبر : 8716

ترویج فرهنگ قرآنی از ماموریت‌های اصلی وزارت ارشاد

ترویج فرهنگ قرآنی از ماموریت‌های اصلی وزارت ارشاد

وزیر ارشاد: توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی از ماموریت‌های اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. به گزارش ریحان نیوز، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز در مراسم اختتامیه مرحله کشوری شانزدهمین جشنواره ملی و بین‌المللی تلاوت‌های مجلسی قرآن کریم در مصلای قائم شهر با بیان اینکه از ماموریت‌های اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

وزیر ارشاد: توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی از ماموریت‌های اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

به گزارش ریحان نیوز، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز در مراسم اختتامیه مرحله کشوری شانزدهمین جشنواره ملی و بین‌المللی تلاوت‌های مجلسی قرآن کریم در مصلای قائم شهر با بیان اینکه از ماموریت‌های اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی است، گفت: با همه وجود، قرآن را سرلوحه همه اقدامات این وزارتخانه قرار داده ایم.

محمد مهدی اسماعیلی با تاکید بر اینکه مردمی کردن فعالیت‌های قرآنی را در دستور کار داریم، افزود: تسهیل گری امر مردمی سازی قرآن را پیگیر هستیم .

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه به شکل گیری محافل قرآنی کمک خواهیم کرد، گفت: ترویج فرهنگ نورانی قرآنی، جامعه را از گزند آسیب‌های اجتماعی و توطئه‌های دشمنان اسلام مصون می‌کند.

اسماعیلی با بیان اینکه وظیفه دولت دینی تسهیل اقدامات در راستای توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی است، تصریح کرد: در معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خدمت توسعه مردمی شدن فعالیت‌های قرآنی هستیم.

وی با بیان اینکه حضرت زهرا (س) مهمترین نقطه وحدت شیعه و سنی است، افزود: هیچ مسلمانی در دنیا نیست که عرض ارادت به ساحت این بانوی بزرگوار اسلام نداشته باشد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ترویج فرهنگ قرآنی که به مدد این جشنواره قرآنی درحال رخ دادن است را شایسته تقدیر دانست و گفت: در تاریخ اسلام که دشمنان قسم خورده پیامبر اسلام (ص) حوالی شب در کنار منزل ایشان حاضر می‌شدند تا صدای تلاوت رسول خدا (ص) را گوش جان بسپارند، عظمت قرآن در جان آدم رسوخ و نفوذ می‌کند حتی اگر در دنیای جهالت بسر ببرد.

اسماعیلی با تاکید براینکه افتخار می‌کند لیاقت این را داشته باشد که خدمت گذار و خادم قرآن لقب بگیرد، افزود: برگزار کنندگان جشنواره تلاوت مجلسی حاملان قرآن هستند.

وی با بیان اینکه بزرگترین معلم قرآنی مقام معظم رهبری است، اذعان کرد: کرونا هم نتوانست محافل قرآنی دفتر رهبری را به چالش بکشد.

اسماعیلی با بیان اینکه بالای ۱۱۰ میلیون ایرانی واکسینه شدن، اظهار امیدواری کرد: به زودی محدودیت‌های کرونایی با رعایت بهداشت و واکسینه شدن تمامی مردم، محافل قرآنی کشور با قوت و با حضور گسترده مردم برگزار شود.

ترویج فرهنگ قرآنی از ماموریت‌های اصلی وزارت ارشادنماینده ولی فقیه در مازندران هم در این مراسم گفت: رفتار قرآنی باید در عملکرد مدیران و حکمرانان دیده شود تا مردم نسبت به دین و قرآن بدبین نشوند.

 

آیت الله محمدی لایینی افزود: خدای متعال در قرآن بر تلاوتی که وصل به عمل و تدبر باشد تاکید کرده‌اند، یعنی تلاوتی که رفتار‌های قرآنی را تقویت کند و این نه فقط توسط مردم، بلکه همه دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های حکومتی ما اجرا شود.
وی ادامه داد: تلاوتی که قرآن تاکید دارد باید در عملکرد حکومتی دیده شود، اما اگر در غیر این‌صورت عمل شود مردم را به قرآن بدبین می‌کنیم.

امام جمعه ساری گفت: حکمرانانی که ترویج فرهنگ قرآن می‌کنند و خودشان به آن عمل نکنند باعث روی‌گردان شدن مردم از قرآن و دین می‌شوند. نمازخوان‌هایی که به هدف نماز توجه نمی‌کنند و رفتارشان خلاف اصول اسلامی است سبب می‌شوند نگاه به نماز منفی شود. تبعیص‌ها، بی‌عدالتی‌ها و این قبیل رفتار‌ها به دین و قرآن آسیب می‌زنند.

آیت الله محمدی لایینی تصریح کرد: بزرگترین مطالبه‌گر برای اجرای فرهنگ قرآنی خود جامعه باید باشد. باید یقه کسانی را که با رفتار خلاف ادعای‌شان باعث مخدوش کردن چهره دین و قرآن در جامعه می‌شوند گرفت و با آن‌ها برخورد کرد.

وی افزود: امیدوارم هم برای برگزاری این محافل قرآنی برنامه‌ریزی شود و هم در عین حال رفتار قرآنی در مدیران ما بیشتر به چشم بیاید.

ترویج فرهنگ قرآنی از ماموریت‌های اصلی وزارت ارشاداستاندار مازندران هم گفت: مازندران می‌تواند با توجه به ظرفیت‌های گردشگری استانی منحصربه‌فرد در حوزه گردشگری مذهبی باشد و با تکیه بر چنین محافلی به استان قرآنی در حوزه گردشگری تبدیل شود.

سید محمود حسینی‌پور افزود: خوشحالیم که مازندران رتبه سوم کشوری را در حوزه قرآن دارد. این هم جای شکر دارد و هم باعث افتخار است که در حوزه فرهنگ قرآنی این‌چنین فعال هستند.

وی تصریح کرد: ما وظیفه داریم در جهت ترویج احکام نورانی قرآن در استانی که استان گردشگری است و نمادی از گردشگری جهان اسلام محسوب می‌شود تلاش کنیم.

استاندار مازندران خاطرنشان کرد: یکی از مواردی که می‌تواند برای مازندران موضوعیت داشته باشد این است که برای محافل انس با قرآن و قرائت‌های مجلسی را در سراسر استان گسترش دهیم تا بتوانیم نمونه منحصربه‌فردی از استان قرآنی در موضوع گردشگری باشیم.

حسینی‌پور گفت: یکی از مواهب الهی در این استان حضور شخصیت‌های بزرگ عالمان دینی است. چهره‌هایی همچون آیت‌الله جوادی آملی، آیت‌الله محمدی لایینی و علمای سراسر استان را داریم که الگو‌های قرآنی برای جامعه هستند.

وی افزود: دستگاه‌های اجرایی باید به عنوان وظیفه شرعی و قانونی برای گسترش فرهنگ قرآنی تلاش کنند تا رتبه نخست کشور را کسب کنیم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.