تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۵
کد خبر : 8711

دریافت خدمات رفاهی فقط با سامانه امید

دریافت خدمات رفاهی فقط با سامانه امید

فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا کشور: ارائه خدمات رفاهی به شهروندان از یکم دی فقط با دریافت مجوز آنلاین از سامانه امید امکان پذیر است. به گزارش ریحان نیوز، فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا کشور امروز در جلسه ستاد استانی ستاد مبارزه با کرونا مازندران گفت:مازندران با توجه به گردشگر پذیر بودن، جزء اولین

فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا کشور: ارائه خدمات رفاهی به شهروندان از یکم دی فقط با دریافت مجوز آنلاین از سامانه امید امکان پذیر است.

به گزارش ریحان نیوز، فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا کشور امروز در جلسه ستاد استانی ستاد مبارزه با کرونا مازندران گفت:مازندران با توجه به گردشگر پذیر بودن، جزء اولین استان‌هایی بود که گرفتار شبیخون ویروس کرونا شد، اما با تلاش کادر درمان و مدیران ستاد استان، این بیماری در استان مازندران کنترل شد.

سردار محمد حسین سپهر افزود: سامانه هوشمند امید در وزارت کشور با کمک وزارت بهداشت راه اندازی شده است و تا پایان آذر ماه شرایط فعالیت اماکن‌های دولتی، ورزشگاه‌ها، مراکز خدماتی و رفاهی مانند تالار‌ها، هتل‌ها، اقامتگاه‌ها و رستوران‌ها مشخص می‌شود.

وی گفت: ارائه خدمات رفاهی به شهروندان از اول دی ماه امسال فقط با دریافت مجوز آنلاین از سامانه امید امکان پذیر است.

سردار سپهر افزود: هنوز هیچ نمونه بیماری از امیکرون در کشور شناسایی نشده است، اما خطر در کمین شهروندانی که شیوه نامه‌های بهداشتی را جدی نمی‌گیرند وجود دارد.

سردار سپهر به اجرای طرح شهید سلیمانی در گام ششم اشاره کرد و افزود:طرح شهید سلیمانی با هدف اینکه افراد مبتلا به ویروس کرونا هم تحت درمان قرار گیرند و هم موجب انتقال ویروس به دیگر اعضای جامعه نشوند، به ستاد ملی کرونا و کادر درمان در استان ها کمک کرد.

فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا کشور افزود: طرح واکسیناسیون برای تزریق واکسن دز سوم و واکسینه کردن افردای که هنوز اقدام نکرده اند مجدداً احیا می شود.

وی ادامه داد : اعضای قرارگاه شهید سلیمانی نیز برای اجرای اهداف طرح شهید سلیمانی محله به محله، در شهر و روستاها و در مدارس و دانشگاه ها به کمک ستاد مقابله با کرونا بروند.
سردار سپهر گفت: باتوجه به تصمیمات گرفته شده در مرکز مبنی بر اینکه مطب های خصوصی در تشخیص و درمان سرپایی این بیماری به دانشگاه علوم پزشکی کمک کنند، گفت: دانشگاه علوم پزشکی استان پیگیری و نظارت کند تا مطب و درمانگاه های خصوصی استان به شبکه های بهداشت و طرح شهید سلیمانی متصل شوند.
فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا کشور با خوب ارزیابی کردن اجرای طرح‌های عملیاتی در حوزه درمان و بهداشت استان گفت: رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در میان مردم مازندران زیر ۵۰ درصد است و می‌طلبد برای کنترل کرونا رعایت بهداشتی فردی از جمله استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و شستشوی مداوم دست‌ها افزایش یابد.
سردار سپهر ، آمادگی خود را برای پشتیبانی و تجهیز امکانات پزشکی استان اعلام کرد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.