تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۹
کد خبر : 10360

یوسف یوسفی

افتتاحیه رسمی رویداد «ساری ۲۰۲۲» پایتخت گردشگری کشور‌های عضو اکو، ۲۶ و ۲۷ اسفند

افتتاحیه رسمی رویداد «ساری ۲۰۲۲» پایتخت گردشگری کشور‌های عضو اکو، ۲۶ و ۲۷ اسفند

به گزارش خبرنگار  پایگاه خبری ریحان نیوز سرپرست سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: افتتاحیه رسمی ساری ۲۰۲۲ پایتخت گردشگری کشور‌های عضو اکو در روز‌های ۲۶ و ۲۷ اسفند امسال با حضور سفرای این کشور‌ها و وزیر میراث فرهنگی با حضور دبیرکل حوزه اقتصادی اکو، همکاران

به گزارش خبرنگار  پایگاه خبری ریحان نیوز سرپرست سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: افتتاحیه رسمی ساری ۲۰۲۲ پایتخت گردشگری کشور‌های عضو اکو در روز‌های ۲۶ و ۲۷ اسفند امسال با حضور سفرای این کشور‌ها و وزیر میراث فرهنگی با حضور دبیرکل حوزه اقتصادی اکو، همکاران وزارت خارجه و سفرای کشورهای عضو اکو در هتل بهاران مجتمع بهزیستی ساری برگزار می شود.

مهدی ایزدی با بیان اینکه فعالیت اجرایی این رویداد از آذر ماه ۱۳۹۸ با استقرار دبیرخانه در محل اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آغاز شد گفت: اهداف اصلی طرح پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو تشویق کشورهای عضو برای تهیه برنامه‌های ملی به منظور توسعه شهرهای گردشگری با هدف فقرزدایی و توسعه پایدار اقتصادی، افزایش توجه به طبیعت‌گردی، گردشگری مذهبی، سلامت و فرهنگی در میان کشورهای عضو، بالا بردن استانداردهای زندگی شهری، افزایش آگاهی عمومی مردم کشورهای عضو اکو از جاذبه‌های توریستی، منابع و امکانات موجود در این کشورها به منظور تشویق گردشگری ورودی و ایجاد رقابت مثبت بین کشورهای عضو به منظور رشد گردشگری است.

وی ادامه داد: همچنین دربحث گردشگری دریایی با آزادسازی حریم ۶۰متری و ساماندهی سواحل زمینه توسعه تفریحات دریایی مورد توجه قرار دارد.

ایزدی با اشاره به اینکه در سال جاری اعتبار ناچیزی وجود داشت، گفت: پیش‌بینی این است که اعتبارتی که در سفر ریاست جمهور درنظر گرفته خواهد شد و در سال ۱۴۰۱ شاهد اتفاقات بهتری در حوزه برگزاری رویداد هستیم.

این مسئول ادامه داد: متولی رویداد گردشگری وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری است، اما با همراهی نهادهایی همچون شهرداری باید اقدامات را انجام دهیم.

وی به نقش حمایتی و نظارتی میراث به مرمت بناهای تاریخی اشاره و تاکید کرد: موزه کلبادی، آب انبار نو، خانه رمدانی و خانه فاضلی از مکان‌هایی است که قرار است بازسازی شود، همچنین پنج هتل گردشگری در حال ساخت است.

سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران عنوان کرد: برای مرمت بافت‌های تاریخی نیازمند همکاری شهرداری‌ها هستیم خوشبختانه اخیرا دستورالعملی ابلاغ شد که تمام دستگاه‌هایی که متولی ثبت بناهای تاریخی هستند موظف هستند اعتبار لازم و همکاری مورد نیاز را داشته باشند.

وی با اشاره به برپایی میز خدمت در این سازمان به‌مناسبت سفر رئیس جمهور به استان از ساعت ۹ صبح فردا، تاکید کرد: بخش مردمی با اجرای میراث آیینی میرنوروزی از میدان ابن‌شهرآشوب ساری آغاز می‌شود و پس از گذر از میدان‌های ساعت و شهدا در ساعت ۱۷ مراسم افتتاح مردمی این رویداد در محل بوستان ملل شهر ساری برگزار خواهد شد.

سرپرست اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران خاطرنشان کرد: آغاز به کار نمایشگاه غذاهای ملی و مازندرانی، نمایشگاه صنایع‌دستی و هنرهای سنتی، نمایشگاه گل‌وگیاه و دم‌نوش که تا ۱۳ فروردین ادامه خواهد داشت، از دیگر برنامه‌های جنبی این مراسم است.

ایزدی با اشاره به اهمیت معرفی مازندران در تمام بخش‌ها بویژه فرصت‌های مهم سرمایه‌گذاری در استان گفت: عصر روز ۲۶ اسفند جلسه‌ای با حضور سرمایه‌گذاران و مقامات مهمان و سفرای کشورهای عضو اکو خواهیم داشت تا خروجی مناسبی را برای سال ۱۴۰۱ داشته باشیم.

او افزود: بازدید از مجموعه شهر تاریخی فرح‌آباد، موزه شهر ساری، بازار و همچنین منطقه حفاظت شده دشت‌ناز ساری از برنامه‌های روز دوم این مراسم خواهد بود. همچنین در این روز به نام هر کشور درختی در ساری به یادگار کاشته می‌شود.

دبیر رویداد بین المللی ساری پایتخت گردشگری ۲۰۲۲ نیز با اشاره به ابعاد مختلف برگزاری این رویداد مهم گفت: فرصتی که برای معرفی مازندران و جاذبه‌های آن در سطح بین‌المللی به‌وجود آمده است بخشی از توسعه گردشگری را در مدل جدیدی ارائه خواهد داد.
علی ماهفروزی بیان کرد:ظرفیت های مختلف استان فرصتی برای اقتصاد گردشگری است باید فضاهای پنهان در مازندران را با پیوست زیست‌محیطی و توجه به میراث و منابع طبیعی بیشتر مورد توجه قرار دهیم.
دبیر اجرایی و طراح رویداد ساری پایتخت گردشگری اکو ۲۰۲۲ با تأکید بر اینکه مازندران باید مقصد بین‌المللی گردشگری باشدگفت:متولی اجرای این رویداد وزارت میراث فرهنگی است و دستگاهای مختلف دراستان به عنوان نماینده فعالیت می کنند

ماهفروزی گفت: سفرهای گردشگری در دیگر کشورها به صورت تور انجام‌ می شود و تورهای گردشگری بنا بر پروتکل همان کشور حرکت‌می کنند تا فضای دیدنی مانند شهرسازی و معماری دیده شود و قطعا نقاط ضعف دیده نمی شود.

وی افزود: با توجه به ظرفیت و پتانسیل گردشگری جزء استانهای پیشرو هستیم باید برنامه هاو راهکارهای مناسب جهت برگزاری درست این رویداد بین المللی را داشته باشیم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.