تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۵
کد خبر : 10726

مصطفی مدانلو

حمایت از شرکت های دانش بنیان بر پایه آمایش سرزمین, یکی از راهکارهای توسعه شهرستان جویبار/ لزوم بازگشایی تنها مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان در منطقه پهناب جویبار

حمایت از شرکت های دانش بنیان بر پایه آمایش سرزمین, یکی از راهکارهای توسعه شهرستان جویبار/ لزوم بازگشایی تنها مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان در منطقه پهناب جویبار
اولین گردهمایی ماهانه دهیاران بخش مرکزی شهرستان جویبار در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

به گزارش ریحان نیوز, بخشدار مرکزی شهرستان جویبار در اولین گردهمایی ماهانه دهیاران بخش مرکزی, با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری بعنوان سال تولید ، دانش بنیان و اشتغال آفرین, بر لزوم تلاش همه کارگزاران نظام بویژه قوای سه گانه برای تحقق این هدف متعالی تأکید کرد.

محمد مدانلو افزود: خودکفایی اقتصادی شاه بیت نامگذاری سالهای اخیر توسط مقام معظم رهبری است و نامگذاری سال ۱۴۰۱ که نشانه تیز هوشی و درایت معظم له می باشد  تولید مبتنی بر دانش بنیان می تواند زمینه اشتغال بیشتری را فراهم آورد.

وی مهمترین راهکار جلوگیری کشور از وابستگی به تولیدات خارجی و واردات بی رویه برخی کالا ها، خدمات و یا تکنولوژی نوین در شرایط تحریمی سالهای اخیر را حمایت از تولیدات دانش بنیان محور ذکر کرد.

بخشدار مرکزی با اشاره به اساسنامه حمایت از شرکت های دانش بنیان کشور اظهار داشت: شرکت های دانش بنیان شامل مجموعه ای از نخبگان علمی و دانشگاهی و پژوهشی می باشند که با ارائه روش های نوین اطلاعاتی و بومی سازی دانش ، صاحبان کارخانجات و صنایع بزرگ را برای تولید با کیفیت و صادرات محور راهنمایی و مشاوره می دهند و خودشان فی نفسه تولید کننده ماشین آلات یا محصول خاص نیستند و در حقیقت تجاری سازی ایده ها از اهداف این شرکت ها می باشد.

محمد مدانلو خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از ۶ هزار شرکت دانش بنیان در کشور با ارزش اقتصادی بیش از ۹۰۰ هزار میلیارد ریال در کشور وجود دارد که مازندران رتبه ۱۱ کشور را دارا می باشد که مناسب جایگاه مازندران در اقتصاد کشور نمی باشد.

وی با اشاره به ظرفیت های علمی و پژوهشی میان نخبگان جوان ، پژوهش گران دانش آموز, دانشجو و محققان شهرستان خواستار تشکیل کمیته ای برای شناسایی و حمایت از نخبگان جوان شد.

بخشدار مرکزی مهمترین راه برون رفت توسعه نیافتگی استان را توجه جدی به شرکت های دانش بنیان در زمینه ظرفیت های موجود در مازندران ذکر کرد.

مدانلو بیان داشت: امروزه مشکلات عدیده ای در زمینه صنعت ، صنایع تبدیلی و بازیافت کشاورزی و دامداری، گردشگری ، محیط زیست و ده ها مشکل دیگر در استان و شهرستان وجود دارد که با اعتماد به جوانان و حمایت از آنان می‌توان راه های برون رفت را ترسیم کرد.

وی ضمن انتقاد از سازمان جهاد کشاورزی مازندران در تعطیلی تنها مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان در منطقه پهناب جویبار گفت: این‌ مرکز در زمینی به وسعت تقریبی ۶۰ هکتار با تجهیزات آزمایشگاهی وتحقیقاتی در سالهای نه چندان دور محل تحقیق و پژوهش صدها محقق و‌پژوهشگر جوان بوده ولی متاسفانه نزدیک به دو سال با تعطیلی مواجه شده است.

بخشدار مرکزی جویبار به واگذاری ۱۳ هکتار زمین به پارک علم و فن آوری استان در سال ۱۳۹۶ اشاره کرده و ضمن گله مندی خاطر نشان کرد: بر اساس قول مسئولین استانی در زمان تحویل زمین قرار بود اولین پارک زیست فناوری استان با حضور حداقل ۲۰۰ شرکت دانش بنیان در آن راه اندازی شود اما در کمال ناباوری شاهد هستیم زمین با قیمت گزاف به بخش خصوصی اجاره داده شده و خبری از تاسیس شرکت های دانش بنیان نیست.

وی از دهیاران خواست نسبت به شناسایی و معرفی افراد نخبه علمی و پژوهندگان جوان روستایی برای تشکیل شرکت های دانش بنیان اهتمام جدی نمایند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.