مدیر یک مجموعه تجاری سنتی در قائمشهر مطرح کرد؛
سکینه مریخ
رستوران سنتی نفار نمادی از بافت بومی و فرصتی برای جذب گردشگر

دکتر کاظم عابدی در مراسم افتتاحیه این مجموعه تجاری سنتی تحت نظارت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری مازندران که همزمان با عید سعید فطر برگزار شد، اظهار کرد: این رستوران سنتی طی دو سال در مساحت ۲۲۰ متر در دو طبقه ساخته شد هدف اصلی آن معرفی اصالت نام مازندران و غذاهای محلی و بومی میباشد حتی اسم این رستوران سنتی ، ” نفار ” انتخاب شده که یک نام اصیل مازندرانی است .
وی افزود: همچنین سازههای چوبی که توسط استاد اسفندیاری با کنده کاری ساخته شده یادآور اصالت مازندران به عنوان قطب گردشگری کشور است.
عابدی تصریح کرد: این کافه رستوران بهعنوان اولین بار افتتاح شده که فعلا شعبه دیگری ندارد، با تشکر از وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی استان در اهدا مجوز ، که قوت قبلی برای مجموعه نفار و بهنوعی شناسنامه کاری ما محسوب میشود.
مدیر این رستوران با اعلام اینکه حدود ۱۲ نیروی کار بومی در این مجموعه تجاری مشغول فعالیت هستند، تاکید کرد: یک قطره میتواند موج ایجاد کرده و یک موج میتواند طوفان ایجاد کند و اثر گذار باشد تا مسئولان شهری ما همت کنند تا منطقه سیاهرود به عنوان قطب گردشگری معرفی شود
وی خاطرنشان کرد: نگاه ما در اهداف بلند مدت با حمایت مسئولان زمینه ساز احیای رودخانه سیاهرود در راستای توسعه شهری و بهره برداری اقتصادی برای همشهریان خواهد بود .
دکتر عابدی اضافه کرد: ما با بهره گیری از ظرفیتهای بومی و معماران شهر ، زبان قدرشناسی را به جا آورده و امید آن داریم تا مردم این شهر بهخصوص جوانان کارآمد باشند و آقایی کنند.
همچنین در پایان مدیریت رستوران سنتی از تمامی مسئولان شهری و استانی برای اخذ مجوزات مربوطه و به ویژه از اعتماد بانک سپه و بانک ملی بخاطر دادن تسهیلات کمال قدردانی و تشکر را داشتند .
برچسب ها :دکتر کاظم عابدی ، کاظم عابدی ، کافه رستوران سنتی نفار
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0