تاریخ انتشار : یکشنبه 8 خرداد 1401 - 10:25
کد خبر : 11621

جوجه ریزی ۱۳ میلیون قطعه‌ای مرغ گوشتی در مازندران

جوجه ریزی ۱۳ میلیون قطعه‌ای مرغ گوشتی در مازندران
معاون بهبود تولیدات دامی مازندران: با جوجه ریزی اردیبهشت امسال در مرغداری‌های گوشتی بیش از ۲۴ هزار تن گوشت سفید تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شود.

 

به گزارش ریحان نیوز، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران درباره تولید جوجه درجه یک کارخانجات جوجه کشی، مزارع مرغ مادر گوشتی، جوجه ریزی مزارع مرغ مادر و مرغ گوشتی استان در سامانه سماصط، گفت: اردیبهشت ماه امسال ۱۳ میلیون و ۴۴۹ هزار و ۱۰۶ قطعه جوجه ریزی در مرغداری‌های گوشتی مازندران انجام شد.

مسعود احمدی حاجی با بیان اینکه جوجه ریزی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان ۵۲۱ هزار و ۳۳۴ قطعه است و  گفت: پیش بینی می‌شود با این تعداد جوجه ریزی، ۲۴ هزار و ۷۶۰ تن گوشت سفید تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

 

وی تعداد جوجه گوشتی تولیدی کارخانجات جوجه کشی استان را ۵۱ میلیون و ۴۲۴ هزار و ۴۰۲ قطعه و جوجه گوشتی تولیدی مزارع مرغ مادر گوشتی را ۳۰ میلیون و ۵۱۵ هزار و ۵۷۴ قطعه اعلام کرد.

احمدی حاجی ادامه داد: مازندران استان معین تامین کننده مرغ پایتخت است و با توجه به وضعیت بسیار مناسب جوجه ریزی هیچ کمبودی برای استان‌های مازندران و تهران در تامین مرغ نخواهیم داشت

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران افزود: مازندران با تولید ۳۰ درصد جوجه یکروزه و رتبه نخست کشور را دارد و جوجه‌های یکروزه تولیدی علاوه بر متقاضیان استان به استان‌های گیلان، سمنان، گلستان، تهران، همدان، قزوین، فارس و اصفهان صادر می‌شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.