تاریخ انتشار : پنجشنبه 2 تیر 1401 - 17:11
کد خبر : 12224

رتبه دوم جویبار در تولید قارچ مازندران

رتبه دوم جویبار در تولید قارچ مازندران
مدیر جهاد کشاورزی جویبار از تولید سالانه ۹۰۰ تُن قارچ خوراکی دکمه‌ای در این شهرستان خبر داد.

 

به گزارش ریحان نیوز، غلامرضا سعیدی گفت: شهرستان جویبار با سالانه ۹۰۰ تُن قارچ خوراکی دکمه‌ای، رتبه دوم تولید این محصول در مازندران را به خود اختصاص داده است.

مدیر جهاد کشاورزی جویبار با اشاره به فعالیت ۱۱ کارگاه سنتی مشاغل خانگی در زمینه تولید قارچ این شهرستان افزود: یک شرکت تولیدی و صنعتی قارچ شهرستان جویبار با ۵۰ نیروی کاری، تولید سالانه سالانه ۷۰۰ تُن قارچ را بر عهده دارد.

گفتنی است؛ قارچ به عنوان یکی از سالم‌ترین مواد غذایی با توجه به نداشتن چربی و کلسترول، وجود هیدرات کربن، آب و فیبر جایگزین مناسبی در ترکیبات رژیم غذایی مبتلایان به دیابت است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.