تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۸:۰۳
کد خبر : 26017

یوسف یوسفی

اجرای طرح احداث مخازن ۲۵ هزار تنی روغن خام خوراکی در مازندران

اجرای طرح احداث مخازن ۲۵ هزار تنی روغن خام خوراکی در مازندران
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران، احداث مخازن ۲۵ هزارتنی روغن خام خوراکی در سیلوی شهید میرزاپور نکا را موجب تقویت زیرساخت‌های ذخیره سازی استان دانست.

به گزارش ریحان نیوز،

خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران گفت: در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری و سیاست گذاری‌های سازمان پدافند غیرعامل کشور مبنی بر لزوم حفظ حاکمیت دولت در تامین ذخائر راهبردی و کالا‌های اساسی کشور، طرح توجیهی فنی و اقتصادی اداره کل غله مازندران برای ایجاد مخازن روغن خام خوراکی در استان و افزایش ظرفیت ذخیره سازی کالا‌های اساسی در غرب استان در مجمع عمومی شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران که سال گذشته با حضور وزاری محترم جهاد کشاروزی، اقتصاد و دارایی، صنعت معدن و تجارت و ریاست سازمان مدیریت برنامه ریزی کشور برگزار شد مورد موافقت قرار گرفت و آماده طرح و تصویب در شورای اقتصاد شد.

عباسعلی وفائی نژاد با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر استفاده از ظرفیت های بالقوه موجود در کشورهای حوزه دریای خزر افزود: با پیگیری های به عمل آمده و تلاش های صورت گرفته به منظور اخذ مجوزهای مربوط به ایجاد و توسعه زیرساخت های مراکز ذخیره سازی کالاهای اساسی و راهبردی در استان مازندران طرح احداث مخازن ۲۵ هزارتنی روغن خام خوراکی در محوطه مجتمع ذخیره سازی سیلوی شهید میرزاپور نکا و انبار ۱۰ هزارتنی ذخیره سازی کالاهای اساسی در شهرستان تنکابن توسط مجمع عمومی شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران ابلاغ شد.

وی احداث مخازن ۲۵ هزارتنی روغن خام خوراکی در سیلوی شهید میرزاپور نکا را موجب تقویت زیرساخت‌های ذخیره سازی استان دانست و گفت: توسعه و تقویت زیرساخت‌های ذخیره سازی کالا‌های استراتژیک در استان، کاهش هزینه‌های تمام شده ذخیره سازی و نگهداری کالا‌های اساسی و راهبردی و توسعه اقتصاد استان را در پی خواهد داشت.

وفائی نژاد همچنین با اشاره به استفاده از ظرفیت بنادر مازندران در تامین کالا‌های اساسی از کشور‌های حاشیه دریای خزر تاکید کرد: افزایش ظرفیت ذخیره سازی کالا‌های اساسی در استان و استفاده از ظرفیت بنادر شمالی می‌تواند ضمن رونق اقتصادی کارخانجات تولیدی، توسعه تبادل کالا در قالب تهاتر و نهایتا ارتقای کیفیت محصولات تولیدی را در بر خواهد داشت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.