یوسف یوسفی
دستگیری متهمان پرونده کلاهبرداری دریافت وام بانکی

به گزارش ریحان نیوز، وی افزود: متهمان از شاکیان خواسته بودند تا سیمکارت، کارت بانکی و گوشی تلفن همراه خود را تحویل دهند. پس از چند ماه، شاکیان متوجه شدند که مبالغ کلاهبرداری به حسابهایشان واریز شده و از این نقل و انتقالات وجوه اطلاعی نداشتند. در این میان، برخی از شاکیان به دلیل ناآگاهی و درگیر شدن در این فرآیند، به طور ناخواسته متهم به پولشویی شدند.
رئیس پلیس فتا مازندران گفت: با بررسیهای فنی و استعلامات بانکی، مشخص شد متهمان با سوء استفاده از اعتماد شهروندان و تبلیغات فریبنده در اینستاگرام، موفق به کلاهبرداری بیش از ۹ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال شده بودند که با رصد خطوط ارتباطی و مستندات فنی، متهمان پرونده شناسایی و دستگیر شدند.
او افزود: متهمان با اقرار به جرم خود مبنی بر کلاهبرداری و پولشویی از کارتهای بانکی شاکیان برای واریز و انتقال غیرقانونی وجوه استفاده کردهاند، اعتراف که متأسفانه برخی از شاکیان نیز به دلیل ناآگاهی و در اختیار قرار دادن اطلاعات بانکی خود، به طور ناخواسته در فرآیند پولشویی درگیر شدند.
سرهنگ صفاریزاده در پایان گفت: شهروندان باید از تحویل اطلاعات شخصی، سیمکارت و کارتهای بانکی خود به افراد ناشناس خودداری کنند و برای دریافت خدمات بانکی، تنها به شعب رسمی بانکها مراجعه نمایند. هرگونه تبلیغات غیررسمی در فضای مجازی درباره دریافت وام، احتمالاً کلاهبرداری است و باید به پلیس فتا گزارش شود.
سایت پلیس فتا به آدرس الکترونیکی www.fata.gov.ir آماده دریافت گزارشهای مردمی بوده و همچنین کاربران گرامی میتوانند آخرین اخبار حوادث و رویدادهای سایبری را از این سایت دریافت کنند وشماره تماس ۰۹۶۳۸۰ به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان در سراسر استان است.
برچسب ها :پلیس فتا، کلاهبرداری، دستگیری کلاهبردار،
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0