تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۳
کد خبر : 28900

سکینه مریخ

افزایش تقاضای فراورده‌های گوشتی در ایام تعطیلات و ورود مسافران

افزایش تقاضای فراورده‌های گوشتی در ایام تعطیلات و ورود مسافران
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به افزایش تقاضا در ایام تعطیلات و ورود مسافران، گفت: با توجه به حجم بالای سفرها به استان، تمهیدات ویژه‌ای برای تأمین گوشت و سایر مواد پروتئینی اندیشیده شده تا از هرگونه اختلال در زنجیره عرضه جلوگیری شود.

به گزارش ریحان نیوز،بابک مومنی با اشاره به آمار فروش گوشت منجمد در استان، اظهار داشت: از ابتدای اسفند ۱۴۰۲ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴با اجرای طرح ضیافت، بیش از ۷۵۳ تن گوشت مرغ و ۷۵ تن گوشت قرمز منجمد در بازارهای استان به فروش رسیده است.

وی افزود: این سازمان با همکاری شبکه توزیع و بازرگانان، تلاش کرده تا در ایام تعطیلات و فصل مسافرت، عرضه گوشت به صورت پایدار و با قیمت مناسب انجام شود.
مومنی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای پوشش نیاز مناطق مختلف استان، تصریح کرد: در شهرها و روستاهای مازندران، نظارت مستمر بر بازار و توزیع به‌موقع کالاهای اساسی در دستور کار قرار دارد تا از کمبود یا نوسان قیمت جلوگیری شود.
وی همچنین از هماهنگی با واحدهای تولیدی، مراکز عرضه و نهادهای نظارتی برای کنترل بازار خبر داد و خاطرنشان کرد که این اقدامات در راستای تثبیت قیمت‌ها و رفع نگرانی‌های مصرف‌کنندگان انجام شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به افزایش تقاضا در ایام تعطیلات و ورود مسافران، گفت: با توجه به حجم بالای سفرها به استان، تمهیدات ویژه‌ای برای تأمین گوشت و سایر مواد پروتئینی اندیشیده شده تا از هرگونه اختلال در زنجیره عرضه جلوگیری شود.
بر اساس گزارش‌ها، مازندران به دلیل موقعیت گردشگری و جمعیت شناور، همواره با افزایش مصرف در فصل‌های پیک سفر مواجه است و برنامه‌ریزی برای تنظیم بازار در این دوره‌ها از اولویت‌های مدیریتی این سازمان محسوب می‌شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.