نان محلی مازندرانی در فهرست آثار ملی
به گزارش ریحان نیوز ،رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان سوادکوه با اشاره به جایگاه مهم انتقال فرهنگ و سبک زندگیِ اصیل از نسلی به نسل دیگر گفت: قرار گرفتن نانهای محلی دِلِه دَکِرده نون (نان پیازی)، کِچیله نون (نان قندی) روستای دهمیان، نان شیرینی گاتا دهستان اوریم رودبار و نان محلی پنجهکَش
به گزارش ریحان نیوز ،رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان سوادکوه با اشاره به جایگاه مهم انتقال فرهنگ و سبک زندگیِ اصیل از نسلی به نسل دیگر گفت: قرار گرفتن نانهای محلی دِلِه دَکِرده نون (نان پیازی)، کِچیله نون (نان قندی) روستای دهمیان، نان شیرینی گاتا دهستان اوریم رودبار و نان محلی پنجهکَش این شهرستان در فهرست آثار ملی، نشان از داشتههای بالنده و هویتی افتخار آفرین است.
محمد حمزه نژاد، همراهی مردمی در ثبت ملی و نقش غیرقابل انکار استفاده از توان آنها برای آماده سازی آثار در حوزه میراث فرهنگی بسیار مهم دانست و افزود: تعدادی دیگری پرونده در باره ثبت طبیعی، تاریخی و معنوی در دستور کار قرار داشته که مراحل قانونی خود را میگذراند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0