تاریخ انتشار : شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۷
کد خبر : 9339

گلایه صادرکننده نمونه مازندران از شرکت برق/صادرات ۵ میلیون دلاری به ۱۲ کشور

گلایه صادرکننده نمونه مازندران از شرکت برق/صادرات ۵ میلیون دلاری به ۱۲ کشور

«ابراهیم شیخی» صنعت‌گر جوان و فارغ التحصیل رشته برق با راه‌اندازی یک مجموعه تولیدی در شهرک صنعتی جویبار و اشتغالزایی برای ۷۰ نفر به عنوان صادرکننده برتر استان انتخاب شده است، وی می‌گوید؛ نبود زیرساخت‌های اولیه برق موجب توقف رونق و توسعه شده است گویی تولیدکنندگان جز قومی هستند که نباید تولید کنند و نباید

«ابراهیم شیخی» صنعت‌گر جوان و فارغ التحصیل رشته برق با راه‌اندازی یک مجموعه تولیدی در شهرک صنعتی جویبار و اشتغالزایی برای ۷۰ نفر به عنوان صادرکننده برتر استان انتخاب شده است، وی می‌گوید؛ نبود زیرساخت‌های اولیه برق موجب توقف رونق و توسعه شده است گویی تولیدکنندگان جز قومی هستند که نباید تولید کنند و نباید از امکانات برخوردار شوند.

 

به گزارش خبرنگار ریحان نیوز، طی این سال‌ها بسیاری از تولیدکنندگان وادار به توقف تولید یا غیرفعال کردن شرکت تولیدی خود شده‌اند، اما با همه این‌ها بودند شرکت‌های که نه تنها مجموعه  تولیدی خود را متوقف نکردند بله با تلاش‌های خودشان ضمن اشتغال‌زایی و رونق صادارت به عنوان صادرکننده برتر نیز معرفی شدند.

تولید این روزها یکی از نیازهای اساسی کشور در جنگ اقتصادی است، اگرچه تولیدکنندگان برای رونق اقتصادی با بی‌مهری‌هایی مواجه هستند اما تولیدکننده‌ای که هدفش از تولید تنها منافع شخصی نباشد و صدای پای تولید را بساط سفره‌ای بداند که غیر از خود و خانواده‌اش چند خانوار دیگر پای این تولید روزی می‌خورند با ناملایمات می‌جنگند و در شرایط سخت اقتصادی حتی به فکر افزایش تولید و ایجاد واحدهای نو و جدید‌تر است.

 

«ابراهیم شیخی» صنعت‌گر جوان و فارغ التحصیل رشته برق از دانشگاه نوشیروانی بابل است که فعالیت خود را از سال ۱۳۸۸ در شرکت سیسکو با تولید لوله و اتصالات پلی اتیلن و کامپاندهای پلیمری توانسته است با حدود ۷۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در شهرک صنعتی جویبار طی دو سال پیاپی به عنوان صادرکننده  نمونه استان مازندران معرفی شود و در فضایی به مساحت ۴هزار و زیربنای یک‌هزار و مترمربع شروع کارش را شروع کرده کرده و از سال ۱۳۹۷ توانست محصولات صادراتی از مجموعه خودش تولید  کند.

این تولیدکننده جوان توانسته است طی ۱۰ ماهه سال جاری ۵ میلیون دلار به ۱۲ کشور دنیا صادرات داشته باشد و صادرات به کشورهای آفریقا و اروپا برنامه هدف این تولیدکننده جوان است.

وی یکی از مشکلات حوزه کارش را در بخش برق‌ عنوان و  با گلایه‌مندی از شرکت برق شهرستان جویبار و استان مازندران، اظهار کرد: برای رونق تولیدمان هیچ برنامه‌ای نداریم؛ چرا که نبود زیرساخت‌های اولیه برق باعث توقف رونق و توسعه ما شده است.

مدیرعامل این شرکت بزرگ‌ترین مشکل واحد تولیدی خود را کاهش قدرت برق دانست و گفت: در سال جاری دو خط جدید به خطوط تولیدمان اضافه کردیم  و دو خط دیگر نیز خریداری شده است ولی به دلیل کاهش قدرت برق نمی‌توانیم خط‌های جدید را استارت بزنیم.

*جواب درستی نمی‌دهند

وی افزود: حتی به اداره برق پیشنهاد دادیم حاضریم در جهت افزایش قدرت و توسعه برق شهرک صنعتی هزینه کنیم، ولی درگیر بروکراسی اداری می‌شویم و شرکت شهرک‌های صنعتی و اداره برق هیچ جواب درستی به ما نمی‌دهند و حمایت‌مان نمی‌کنند.

*گویی تولیدکنندگان جز قوم دیگری هستند!

شیخی تصریح کرد: ادارات ما جور دیگری با تولیدکنندگان برخورد می‌کنند، انگار که تولیدکنندگان جز قوم دیگری هستند که نباید تولید کنند و نباید از امکانات برخوردار شوند.

وی افزود: وقتی به ادارات استان مازندران مراجعه می‌کنم و درخواست زیرساخت‌های اولیه و بدیهی توسعه را از مسؤولان می‌کنم انگار می‌خواهم حقی از آنها بگیریم که مال خودشان است با اینکه پولش را می‌گیرند، حتی می‌گویند برای چه می‌خواهی واحد تولیدی خود را گسترش‌دهی و کارگر اضافه کنی؟

 این تولیدکننده ادامه داد: در کشورهایی که صادرات داریم کلی سرمایه‌گذار و افراد سیاسی و غیرسیاسی وجود دارد که از ما می‌خواهند با در اختیار گذاشتن زمین و امکانات زیرساختی رایگان و پرداخت وام و اقامت، در آن کشورها این واحد تولیدی را تاسیس کنیم، اما عرق ملی ایرانی ما اجازه نمی‌دهد این کار را انجام‌دهیم.

 

*مشکلات زیاد در برگشت ارز بین‌المللی

مدیرعامل شرکت تولیدی سیسکو با اشاره به اینکه مشکلات بسیار زیادی در برگشت ارز بین المللی و رفع تعهد ارزی با قوانین داخلی داریم، گفت: امکانات لجستیک و ترانزیت ایران بسیار سخت و پایین است و حتی برای پرداخت کرایه ترخیص کار بین‌المللی در کشور دیگر با مشکل مواجه می‌شویم.

*بی‌بهره بودن از تسهیلات و امکانات بانکی به‌واسطه واحد نمونه بودن

وی با بیان اینکه تاکنون هیچ بانکی براساس مصوبات و بخشنامه‌هایی که به حوزه کسب و کار و صادرات تعلق می‌گیرد به شرکت ما وامی پرداخت نکرده‌اند، افزود: تمامی وام‌های‌مان براساس عملکرد و معدل حساب های خودمان است و هیچ وقت نتوانستیم به واسطه تولیدی بودن و صادرکننده نمونه بودن‌مان از تسهیلات و امکانات بانکی استفاده کنیم.

شیخی، توان تولیدی شرکت خود را ماهانه یک‌هزار و ۵۰۰ تن و سالانه ۱۸ هزار تن برشمرد و اظهار کرد: اما به‌دلیل کسر نقدینگی و نبود مواد اولیه تا‌کنون توانستیم ۶هزار تن را محقق کنیم.

 وی ادامه داد: داشتن تیم قوی و زحمت‌کش در این شرکت موجب شده همواره در شرایط سخت و بحران اقتصادی به تولیدمان ادامه دهیم.

این صادرکننده نمونه در ادامه از زحمات رئیس سازمان صمت مازندران و جویبار و همچنین اداره دارایی شهرستان جویبار و استان مازندران که در جهت حمایت از تولید تلاش کردند، تشکر و قدردانی کرد.

*فراموشی روحیه مطالبه‌گری

وی در پایان تصریح کرد: روحیه مطالبه‌گری و امر به معروف و نهی از منکر که در اسلام به شدت سفارش شده و از جهاد هم واجب‌تر است، در جامعه ما در حال فراموش شدن بوده و این روحیه بی‌تفاوت بودن باید از جامعه ما حذف شود و اگر این اتفاق بیفتد مطمئناً از پس تمام مشکلات و تحریم‌ها برمی‌آییم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.