تاریخ انتشار : جمعه ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۶
کد خبر : 10355

فاطمه مرتضوی

برنامه‌ریزی برای احداث ۶۰۰۰ خانه بهداشت در کشور

برنامه‌ریزی برای احداث ۶۰۰۰ خانه بهداشت در کشور

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه اولویت اصلی ما ایجاد خانه‌های بهداشت است، گفت: برنامه ما احداث ۶ هزار خانه بهداشت در کشور است زیرا خانه بهداشت مهمترین پایگاه ما در بهداشت و درمان جامعه است. به گزارش ریحان نیوز، بهرام عین‌الهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به‌عنوان نماینده تام‌الاختیار رئیس

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه اولویت اصلی ما ایجاد خانه‌های بهداشت است، گفت: برنامه ما احداث ۶ هزار خانه بهداشت در کشور است زیرا خانه بهداشت مهمترین پایگاه ما در بهداشت و درمان جامعه است.

به گزارش ریحان نیوز، بهرام عین‌الهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به‌عنوان نماینده تام‌الاختیار رئیس جمهور عصر امروز در جلسه شورای اداری محمودآباد که با حضور اعضای شورای اداری و فرزانه نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: ما گردشگری را به عنوان پیشگیری می‌دانیم و توقع داریم که گردشگری را پیشرفته تر و از امکانات بیشتر در شهرهایی مانند محمودآباد که نزدیک‌ترین ساحل به تهران و نعمت بزرگی است، استفاده کنند.

وی افزود: سالم بودن محیط زیست بسیار مهم بوده و ساحل ما نباید ساحلی باشد که آدم رغبت نگاه کردن به آن را نداشته باشد و این موضوع فرهنگ ماست و این مردم‌اند که باید ساحل را پاک نگه دارند و بهداشت را مهمترین چیز در ساحل بدانند.

عین‌الهی تاکید کرد: ما باید عادت کنیم که زباله را در طبیعت رها نکنیم و به محیط زیست اهمیت بدهیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از خبرنگاران و فعالان رسانه خواستار فرهنگ‌سازی در زمینه بهداشت شد و عنوان کرد: ما فرهنگ غنی، کهن و قوی داریم، بنابراین باید خودمان برای بهداشت محیط زیست تلاش کنیم.

 

وی تصریح کرد: بیشترین آمار تلفات در کشور را در مازندران در حوزه تصادفات بوده و علت این تصادفات وحشتناک، سرعت غیرمجاز، عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و سبقت غیر مجاز است.

عین‌الهی تاکید کرد : نکته مهم در پساکرونا ، آثار زیان باری است که از نظر آموزش و پرورش، اجتماعی و اقتصادی داریم که باید برای آن برنامه محکم تری داشته باشیم زیرا با این وضعیت دو ساله کرونایی، آسیب زیادی به آموزش وارد شده و فرزندان ما، نسل آینده کشور هستند.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: می توان با سرمایه‌گذاری، گردشگری سلامت را در محمودآباد با داشتن همچنین بیمارستان مجهزی که در مجاورت دریا قرار گرفته ، ایجاد کرد تا تاثیر گذار باشد.

وی در پایان با بیان اینکه اولویت اصلی ما خانه‌های بهداشت است،گفت: برنامه ما احداث ۶ هزار خانه بهداشت است و هر مکانی که برای گسترش و اضافه کردن خانه بهداشت در محمودآباد فراهم باشد ، ما به سرعت آن را انجام می دهیم زیرا خانه بهداشت مهمترین پایگاه ما در بهداشت و درمان کشور است.

*ضرورت تامین تجهیزات درمانگاه تخصصی محمودآباد

حجت‌الاسلام  سید احمد جباری امام  جمعه محمودآباد در جلسه شورای اداری این شهرستان عنوان کرد: همه عزیزانی که در سفر، رئیس جمهور محترم را همراهی می‌کنند، اصل این سفر را مقام معظم رهبری تاکید و تایید کردند که بسیار عمل ارزشمند و ستودنی است و ما هم تقدیر و تشکر می‌کنیم نسبت به چنین سفرهایی که شما دارید و مردم به این دولت مکتبی و انشالله کارآمد امید بستند واگر خدایی نکرده در طول سال با جمع بندی مشکلات استان ها، مردم در طول سفر ببینند که نتیجه آنچنانی عاید نشده، ناامید می‌شوند.

جباری تاکید کرد: توقع دارم بابت آب کشاورزی این شهر فکر اساسی شود و آب آشامیدنی هم در دستور کار قرار بگیرد چرا که در تابستان همیشه بحران آب در محمودآباد حاکم است.

خطیب جمعه محمودآباد خواستار تامین تجهیزات درمانگاه تخصصی تامین اجتماعی این شهر شد و گفت : تجهیزات بسیار سطح پایین است و در شأن مردم شهرستان نیست و انتظار داریم با نگاه ارزشمند شما وزیر محترم مشکلات آن حل شود.

*انباشت ۲۰ هزار تن زباله در محمودآباد

خسرو طالبی فرماندار شهرستان محمودآباد در جلسه شورای اداری اظهار کرد: شهرستان محمودآباد در قسمت مرکزی استان مازندران قرار دارد و در سال ۱۳۷۵ با تلاش مسؤولان به شهرستان تبدیل شده و ویژگی‌های مهم خودش را دارد.

وی افزود : جمعیت محمودآباد حدود ۱۰۲ هزار نفر است که ۵۵ درصد آن را مردان و ۴۵ درصد آن را زنان تشکیل داده اند..

طالبی یادآور شد: نقطه بارز جمعیت‌ شهرستان این است که حدود ۶۰ درصد مردم در روستا زندگی می کنند و شغل آنها کشاورزی، دامپروری، باغ و مرکبات و گلخانه است.

فرماندار محمودآباد تصریح کرد: شهرستان محمودآباد دارای دو بخش مرکزی و سرخرود بوده که ۸۵ روستا دارد و نکته بارزی که در تاریخ مردم سرزمین ما می‌درخشد، تقدیم ۴۳۱ آلاله عزیز به نظام مقدس جمهوری اسلامی است که از این تعداد، ۱۳ تن شهید خوشنام و گمنام، مهمان شهرستان ما هستند.

این مسؤول بیان کرد: هزار و ۵۲ جانباز و ۸۶ آزاده سرمایه معنوی شهر ما هستند که در کنار جوانان به عنوان بازوان توانمند نظام جمهوری اسلامی مشغول به فعالیت بوده و مشاهیر زیادی را در شهرستان داریم که بارزترین آن مرحوم حضرت حجت الاسلام و المسلمین محمد دشتی مفسر کبیر نهج‌البلاغه است که شهرت خاصی در بین خاص و عام دارند.

طالبی خاطرنشان کرد: ویژگی‌هایی که در محمودآباد وجود دارد علاوه بر بخش کشاورزی که شغل همه مردم است ، ۸۴ قطعه آب‌بندان ، دو مزرعه ماهیان خاویاری و هشت پره صیادی است که تقریباً ۲۵ درصد صید استان مازندران را به خود اختصاص داده است.

فرماندار محمودآباد گفت: حرکت در شهرستان به سمت مکانیزه کردن کشاورزی است و میزان تولید گل و گیاه در شهرستان ما ۹۰ هکتار است که در استان سومین رتبه را داریم و شهرستان محمودآباد ۱۰ درصد برنج را در استان تامین می کند.

طالبی با بیان اینکه محمودآباد در گردشگری ظرفیت عظیمی دارد ولی مهمترین مشکل در محمودآباد را زباله برشمرد و یادآور شد: ۲۰ هزار تن زباله انباشته شده در شهرستان داشتیم که با همت عزیزان در شهرداری برداشته شده اما هنوز این مشکل حل نشده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.