تاریخ انتشار : سه شنبه 2 دی 1399 - 18:00
کد خبر : 5230

آشپزی در بیست دقیقه کادویی برای افراد جامعه است

آشپزی در بیست دقیقه کادویی برای افراد جامعه است

ناهید تورانی، کارشناس آشپزی در گفت وگو با خبرنگار ریحان نیوز گفت: هشت است است که به صورت حرفه ای و جدی در زمینه آشپزی فعالیت دارم ، فارغ التحصیل حقوق قضایی از دانشگاه تهران، مدرس آشپزی و کارشناس سابق مجله آشپزی خانواده سبز می‌باشم. وی ادامه داد: از جمله علاقه مندی‌های من، آموزش، نوشتن

ناهید تورانی، کارشناس آشپزی در گفت وگو با خبرنگار ریحان نیوز گفت: هشت است است که به صورت حرفه ای و جدی در زمینه آشپزی فعالیت دارم ، فارغ التحصیل حقوق قضایی از دانشگاه تهران، مدرس آشپزی و کارشناس سابق مجله آشپزی خانواده سبز می‌باشم.

وی ادامه داد: از جمله علاقه مندی‌های من، آموزش، نوشتن کتاب آشپزی،تهیه سفارشات غذایی برای مهمانی‌ها و جشن‌های مختلف است شایان به ذکر است که شروع کار حرفه ای من با خرید یک دستگاه سولاردام ال جی شروع شد و یک کلاس معارفه اجباری که راهی برای صعود قله‌های موفقیت آمیز برای من بود.

این بانوی موفق تصریح کرد: یکی از اعتقادات راسخ من این است که دوران آشپزی به سبک مادربزرگ‌ها که از صبح علی الطلوع تا شب ، پخت یک غذا طول می‌کشید گذشته است چرا که هم ارزش غذایی کاهش پیدا می‌کند و با توجه به شاغل بودن بسیاری از خانواده‌ها این نوع آشپزی موجب پیشگیری از اتلاف وقت می‌گردد و این امر باعث شده تا بنده اقدام به نوشتن کتابی با عنوان«آشپزی در بیست دقیقه» کنم و هدف این است که تهیه غذاها، پیش غذاها،فینگر فود، دسرها و کیک‌ها و … که در زمان محدود و کوتاهی تهیه و درست شوند که در حقیقت کادوی من برای افراد جامعه است.

تورانی افزود: از جمله سرفصل‌های کتاب «آشپزی در بیست دقیقه» می‌توانم به غذاهای اصلی، پیش غذاها،میان وعده ها (نیم چاشت) مقوی و متنوع،سالادها و سوپها، فینگرفودها که ایده ها از ذهنیت خودم است، غذاهای سریع مخصوص گیاهخوران(وگان فود)، صبحانه های سریع و متنوع و موارد دیگر از دیگر سرفصل‌های این کتاب است. به طور کل، کتاب آشپزی در بیست دقیقه ، سعی دارد که دستورات غذایی را کوتاه کرده و بصورت فوری و راحت در اختیار علاقمندان،شاغلین،دانشجوها و مهاجرین قرار دهد.

وی به رمز موفقیت خود اشاره کرد و گفت: رمز موفقیتم در درجه اول خلاقیت و علاقه، عشق و انرژی زیاد برای لحظه باهم بودن(وعده های غذایی) و مهمترین آن نترسیدن از اضافه کردن مواد غذایی مختلف و ادویه های متفاوت است.

وی در پایان از همسرف پدر و مادر خود و استاد سمیه خنجری و همسرشان  و استاد حمیدرضا رنجبر و همسرشان خانم مولایی و شف کامران و همچنین استادشان در عرصه هنر نقاشی به نام استاد سعید پناه زاده برای ادامه مسیر تشکر ویژه داشتند.همچنین از انتشارات آفتاب گیتی،جناب آقای اسدزاده و از مدیریت شبکه دو سیمای جمهوری اسلامی،از آقای یارمحمدی،از برنامه مفید «عصر خانواده» همچنین تشکر به خاطر زحمتهای استاد داوری فر،بعنوان مدیریت شرکت مزید ،که ادویه ها را بدون تقلب و بسیار عالی و بهداشتی تهیه میکنند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.