آشپزی در بیست دقیقه کادویی برای افراد جامعه است

ناهید تورانی، کارشناس آشپزی در گفت وگو با خبرنگار ریحان نیوز گفت: هشت است است که به صورت حرفه ای و جدی در زمینه آشپزی فعالیت دارم ، فارغ التحصیل حقوق قضایی از دانشگاه تهران، مدرس آشپزی و کارشناس سابق مجله آشپزی خانواده سبز میباشم. وی ادامه داد: از جمله علاقه مندیهای من، آموزش، نوشتن
ناهید تورانی، کارشناس آشپزی در گفت وگو با خبرنگار ریحان نیوز گفت: هشت است است که به صورت حرفه ای و جدی در زمینه آشپزی فعالیت دارم ، فارغ التحصیل حقوق قضایی از دانشگاه تهران، مدرس آشپزی و کارشناس سابق مجله آشپزی خانواده سبز میباشم.
وی ادامه داد: از جمله علاقه مندیهای من، آموزش، نوشتن کتاب آشپزی،تهیه سفارشات غذایی برای مهمانیها و جشنهای مختلف است شایان به ذکر است که شروع کار حرفه ای من با خرید یک دستگاه سولاردام ال جی شروع شد و یک کلاس معارفه اجباری که راهی برای صعود قلههای موفقیت آمیز برای من بود.
این بانوی موفق تصریح کرد: یکی از اعتقادات راسخ من این است که دوران آشپزی به سبک مادربزرگها که از صبح علی الطلوع تا شب ، پخت یک غذا طول میکشید گذشته است چرا که هم ارزش غذایی کاهش پیدا میکند و با توجه به شاغل بودن بسیاری از خانوادهها این نوع آشپزی موجب پیشگیری از اتلاف وقت میگردد و این امر باعث شده تا بنده اقدام به نوشتن کتابی با عنوان«آشپزی در بیست دقیقه» کنم و هدف این است که تهیه غذاها، پیش غذاها،فینگر فود، دسرها و کیکها و … که در زمان محدود و کوتاهی تهیه و درست شوند که در حقیقت کادوی من برای افراد جامعه است.
تورانی افزود: از جمله سرفصلهای کتاب «آشپزی در بیست دقیقه» میتوانم به غذاهای اصلی، پیش غذاها،میان وعده ها (نیم چاشت) مقوی و متنوع،سالادها و سوپها، فینگرفودها که ایده ها از ذهنیت خودم است، غذاهای سریع مخصوص گیاهخوران(وگان فود)، صبحانه های سریع و متنوع و موارد دیگر از دیگر سرفصلهای این کتاب است. به طور کل، کتاب آشپزی در بیست دقیقه ، سعی دارد که دستورات غذایی را کوتاه کرده و بصورت فوری و راحت در اختیار علاقمندان،شاغلین،دانشجوها و مهاجرین قرار دهد.
وی به رمز موفقیت خود اشاره کرد و گفت: رمز موفقیتم در درجه اول خلاقیت و علاقه، عشق و انرژی زیاد برای لحظه باهم بودن(وعده های غذایی) و مهمترین آن نترسیدن از اضافه کردن مواد غذایی مختلف و ادویه های متفاوت است.
وی در پایان از همسرف پدر و مادر خود و استاد سمیه خنجری و همسرشان و استاد حمیدرضا رنجبر و همسرشان خانم مولایی و شف کامران و همچنین استادشان در عرصه هنر نقاشی به نام استاد سعید پناه زاده برای ادامه مسیر تشکر ویژه داشتند.همچنین از انتشارات آفتاب گیتی،جناب آقای اسدزاده و از مدیریت شبکه دو سیمای جمهوری اسلامی،از آقای یارمحمدی،از برنامه مفید «عصر خانواده» همچنین تشکر به خاطر زحمتهای استاد داوری فر،بعنوان مدیریت شرکت مزید ،که ادویه ها را بدون تقلب و بسیار عالی و بهداشتی تهیه میکنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0