تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۱
کد خبر : 6073

پرداخت خسارت وارده ناشی از قطع انرژی به بخش تولید و صنعت

پرداخت خسارت وارده ناشی از قطع انرژی به بخش تولید و صنعت

به گزارش ریحان نیوز، سیدمجتبی رضوی درجمع برخی از مدیران واحد‌های صنعتی شهرک صنعتی امامزاده عبداله آمل گفت: کمبود و ضعف در ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز برای ایجاد تولید امن وپایدار در واحد‌های تولیدی وصنعتی باعث شده تا در هر بحران ساده‌ای درکشور، مشکلات به دوش واحد‌های تولیدی وصنعتی سنگینی کند. وی افزود: وقتی متولیان

به گزارش ریحان نیوز، سیدمجتبی رضوی درجمع برخی از مدیران واحد‌های صنعتی شهرک صنعتی امامزاده عبداله آمل گفت: کمبود و ضعف در ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز برای ایجاد تولید امن وپایدار در واحد‌های تولیدی وصنعتی باعث شده تا در هر بحران ساده‌ای درکشور، مشکلات به دوش واحد‌های تولیدی وصنعتی سنگینی کند.

وی افزود: وقتی متولیان امر زیرساخت‌های لازم را برای حمایت از بخش تولید ایجاد نمی‌کنند، درخواست از تولیدی‌ها درشرایط‌های خاص نیز واقعا بیهوده است.

رضوی گفت: متاسفانه درسال‌های اخیر درفصل زمستان با افت و قطع گاز و درتابستان نیز خاموشی‌های گسترده برق مواجه هستیم و در این وضعیت همه نگاه‌ها به سمت واحد‌های تولیدی وصنعتی برای صرفه جویی‌ها و توقف فعالیت برای یک دوره کوتاه مدت است.

رئیس خانه صنعت، معدن وتجارت مازندران با بیان اینکه قطع مکرر و بدون اطلاع رسانی برق تولید درمازندران را دچارمشکلات زیادی کرده است، افزود: براساس قانون کسب و کار و ماده ۲۵ آئین نامه، باید غرامت نیز به بخش تولید و صنعت بابت خسارت وارده ناشی از قطع انرژی پرداخت شود.

رضوی گفت: امروز صنعت جلودار مبارزه با جنگ اقتصادی است و هر اختلالی در این مسیر به وجود بیابد، جبران خسارت‌های آن غیرقابل جبران خواهد بود.

او گفت: با وجود کمبود انرژی، از مدیران واحد‌های تولیدی درشهرک‌ها و صنایع مختلف استان درخواست کردیم تا با مدیریت مصرف برق، شیفت‌های کاری را تغییر و یا تعدیل کنند و یا از ژنراتور‌ها برای تأمین انرژی استفاده کنند.

رییس خانه صنعت، معدن وتجارت مازندران افزود: ضرر و زیان وارده به بخش تولید، باعث خسارت‌های سنگین مالی به تولید ، آسیب به تجهیزات و ماشین آلات و بیکار کردن کارگران می‌شود.

رضوی گفت: تصور اینکه یک واحد تولیدی وصنعتی روزانه دریک شیفیت کاری حداقل ۶ تا ۸ ساعت برق نداشته باشد، عایدی نیز نخواهد داشت و در کنار آن باعث وارد شدن ضرر مستقیم به کارخانه، خرابی دستگاه‌ها و بیکاری کارگران می‌شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.